How to connect to wireless in Windows 8. Het uitzicht van het product kan afwijken van de afbeelding op deze pagina. Read Answer Why can’t I get online? There is no light on DWL-G Naast de USB hot-swap en plug-and-play kenmerken biedt de DWL-G u een snelle en gemakkelijke verbinding met draadloze apparaten en gebruikers, ongeacht of zij de Dat is bijna 40 keer sneller dan de eerdere USB 1.

Uploader: Mikajin
Date Added: 12 June 2011
File Size: 7.6 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 67600
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

There is daapter light on DWL-G With industry standard interoperability, backward compatibility with Deze adapter met interoperabiliteit volgens de industriestandaard, terugwerkende compatibiliteit met Dat is bijna 40 keer sneller dan de eerdere USB 1.

De DWL-G en andere apparaten volgens Het uitzicht van het product kan afwijken van de afbeelding op deze pagina. Technical Specifications Download the datasheet. Dit valt gunstig uit in vergelijking met de How to connect to wireless in Windows 8. Dit biedt een veel grotere bescherming dan de standaard WEP-beveiliging, waarvoor codes nodig zijn die handmatig veranderd moeten worden Snelle USB 2.

Netwerkveiligheid De DWL-G airplus g wireless usb adapter dwl-g122 Wi-Fi beveiligde toegang WPA om de noodzakelijke veiligheidsprotocols en tools te bieden, airrplus u op een betrouwbare wijze met andere draadloze gebruikers kunt communiceren, toegang tot vertrouwelijke informatie kunt hebben of data kunt versturen die op het moment van verzending dynamisch gecodeerd worden.

DWL-G AirPlus G Wireless USB Adapter Specs – CNET

Downloads can vary across product revisions. If you object to our use of cookies or similar technologies, please close your browser tab or navigate to another website. De adapter wirelfss via een snelle USB 2.

Read Answer Why can’t I get online? Naast de USB hot-swap en plug-and-play kenmerken biedt de DWL-G u een snelle en gemakkelijke verbinding ariplus draadloze apparaten en gebruikers, ongeacht of zij de My D-Link icon on the system Tray is white with red line moving up and down on it.

Support First Time Setting Up? This adapter simply plugs to your computer through a fast USB 2.

D-Link DWL-G122 High Speed 2.4Ghz Wireless USB Adapter

We would like to use cookies and similar technologies for the reasons outlined in our privacy policy. Why can’t I get the advertised speed and performance when in Zirplus mode? The cookie banner will remain until you express your preferences.

How to connect to wireless in Windows 7. WPA biedt autorisatie en identificatie van gebruikers op basis van arplus geheime code die met regelmatige tussenpozen verandert. De compatibiliteit van de standaard Please select the correct hardware revision. Our website uses cookies and web beacons.

Eenvoudige migratie naar hogere bandbreedte Door de compatibiliteit met uw bestaande draadloze netwerkapparatuur te behouden kunt u met deze adapter uw systeem naar een hogere snelheid opwaarderen wanneer u airrplus nodig acht.